Toerisme Mol logo

8 redenen om naar Mol Feest! te komen

Donderdag 24 augustus is het weer zover… We toveren ons Rondplein om tot een outdoor Sportpaleis. Ontdek hier 8 redenen om mee te feesten op het Rondplein.

1. Meezingen met Stan Van Samang

Na de opwarming van Lexel Six staat er een topper van jewelste te wachten. Nummers als ‘Een ster’ en ‘Stars’ doen waarschijnlijk bij heel veel mensen een belletje rinkelen, en terecht! Stan Van Samang kleurt al enkele jaren onze hitlijsten. Meezingen is de boodschap, zeker de moeite om eens te checken!

 

2. Achterop de fiets bij Gers Pardoel

Gers Pardoel werd bekend bij het grote publiek met Broodje Bakpao. Enkele jaren later is er ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, … Deze hitmachine is dé last-minute verrassing van Mol Feest 2017!

 

3. Dansen op 2EMPRESS

De 2 ladies van 2EMPRESS zijn hot, en hun optredens ook :-). De 2 koninginnen van de dancemuziek laten heel het Rondplein meedansen op de beat!

 

4. Opwarmen met Level Six

Jo Hens (Niko uit ‘Familie’) en Katerine (Winnares van ‘Star Academy’) stomen ons samen met 4 professionele muzikanten klaar voor de rest van de avond. Ze brengen pure ambiance met de grootste hits van de voorbije jaren.

 

5. Het is gratis

Geef toe, iets gratis krijgen is altijd mooi meegenomen!

 

6. Afterparty in de Corbiestraat en Rondplein

De cafés, tavernes en restaurants in de Corbiestraat en Rondplein staan klaar om de feestneuzen die voor of na de optredens nog iets willen drinken te ontvangen. Van warme chocomelk tot fancy cocktail, voor iedereen staat er wel iets klaar!

 

7. Ideale gelegenheid om ‘nog eens af te spreken’ met buren, vrienden, familie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat is ook het geval tijdens Mol Feest! Breng dus familie, buren en vrienden mee om er samen een ongelofelijk feest van te maken.

 

8. Weekdag

Tijdens het weekend werken? Geen probleem! Mol Feest! vindt plaats op een weekdag, wat ongeveer iedereen evenveel kans geeft om te komen. We merkten dat er op een weekdag ook heel veel feestneuzen paraat staan, dus doen we dat dit jaar nog eens over!

 

Blijf op de hoogte van tijdschema’s en de laatste nieuwtjes!

 

naar top