Toerisme Mol logo

7 redenen om naar Mol Feest! te komen

Donderdag 23 augustus is het weer zover… We toveren ons Rondplein om tot een outdoor Sportpaleis. Ontdek hier 7 redenen om mee te feesten op het Rondplein.

1. Meezingen met Milow

Na de opwarming van Jebroer staat er een topper van jewelste te wachten. Nummers als You Don't Know, Ayo Technology, You and Me (In My Pocket) en Little in the Middle doen waarschijnlijk bij heel veel mensen een belletje rinkelen, en terecht! Meezingen is de boodschap, zeker de moeite om eens te checken!

 

2. Opwarmen met Jebroer

Jebroer werd bekend in Vlaanderen met zijn hit ‘Banaan’. Enkele jaren later is er ‘Kind van de Duivel’, … Deze hitmachine is niet meer weg te denken!

 

3. Shaken met NIVIRO

Achter de naam Niviro gaat producer Tim Peeters schuil. De twintigjarige Mollenaar stond vorig jaar voor het eerst op…. Tomorrowland. We brengen hem terug thuis! 

 

4. Het is gratis

Geef toe, iets gratis krijgen is altijd mooi meegenomen!

 

5. Afterparty in de Corbiestraat en Rondplein

De cafés, tavernes en restaurants in de Corbiestraat en Rondplein staan klaar om de feestneuzen die voor of na de optredens nog iets willen drinken te ontvangen. Van warme chocomelk tot fancy cocktail, voor iedereen staat er wel iets klaar!

 

6. Ideale gelegenheid om ‘nog eens af te spreken’ met buren, vrienden, familie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat is ook het geval tijdens Mol Feest! Breng dus familie, buren en vrienden mee om er samen een ongelofelijk feest van te maken.

 

7. Weekdag

Tijdens het weekend werken? Geen probleem! Mol Feest! vindt plaats op een weekdag, wat ongeveer iedereen evenveel kans geeft om te komen. We merkten dat er op een weekdag ook heel veel feestneuzen paraat staan, dus doen we dat dit jaar nog eens over!

 

Blijf op de hoogte van tijdschema’s en de laatste nieuwtjes!

 

naar top