Toerisme Mol logo

7 redenen om naar Mol Feest! te komen

Donderdag 22 augustus is het weer zover… We toveren ons Rondplein om tot een outdoor Sportpaleis. Ontdek hier 7 redenen om mee te feesten op het Rondplein.

1. Meebrullen met Clement Peerens Explosition

Na de opwarming van Radio Guga staat er een topper van jewelste te wachten. Nummers als Blankenberge en Foorwijf doen waarschijnlijk bij heel veel mensen een belletje rinkelen, en terecht! Meebrullen is de boodschap, zeker de moeite om eens te checken!

 

2. Opwarmen met Radio Guga

Guga Baúl ken je waarschijnlijk als komiek en imitator. Maar met z'n band Radio Guga laat hij zien dat hij ook een aardig mondje kan zingen.  Swing mee op de  allerbekendste covers gebracht in Guga-Stijl.

 

3. Shaken met dj’s Ilsen & Verhulst

Ilsen & Verhulst ofwel Kobe en Viktor draaien als dj’s samen een set vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Dat doen ze nog eens fijntjes over in #MooiMol.

 

4. Het is gratis

Geef toe, iets gratis krijgen is altijd mooi meegenomen!

 

5. Afterparty in de Corbiestraat en Rondplein

De cafés, tavernes en restaurants in de Corbiestraat en Rondplein staan klaar om de feestneuzen die voor of na de optredens nog iets willen drinken te ontvangen. Van een frisse pint tot fancy cocktail, voor iedereen staat er wel iets klaar!

 

6. Ideale gelegenheid om ‘nog eens af te spreken’ met buren, vrienden, familie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat is ook het geval tijdens Mol Feest! Breng dus familie, buren en vrienden mee om er samen een ongelofelijk feest van te maken.

 

7. Weekdag

Tijdens het weekend werken? Geen probleem! Mol Feest! vindt plaats op een weekdag, wat ongeveer iedereen evenveel kans geeft om te komen. We merkten dat er op een weekdag ook heel veel feestneuzen paraat staan, dus doen we dat dit jaar nog eens over!

 

19 uur Radio Guga

20.45 uur Clement Peerens Explosition

22.30 uur Ilsen & Verhulst

 

 

Contactgegevens

Rondplein

Wanneer

Donderdag 22 augustus

Prijs

Gratis

naar top