Toerisme Mol logo

3 leuke activiteiten die de Smikkelroute combineert

Reserveer
Een ontspannende fietstocht, gedecoreerd met een voor-, hoofd- en nagerecht in fantastische horecazaken. Dé ultieme combinatie tussen fietsen en lekker eten! De dienst toerisme zorgt dit jaar weer voor een smaakbom van jewelste. We fietsen langs kanalen, mooie landschappen en de meren. Om het geheel af te maken, voorzien we onderweg een fotozoektocht waar je een leuke prijs mee kan winnen.

1. Heerlijk fietsen

Met de Smikkelroute fiets je maar liefst 42 kilometer langs de mooiste plekjes van #MooiMol. We beginnen onze ontdekkingstocht met een gezellig ritje door het centrum, om dan onze tocht verder te zetten langs kanalen, zandputten, de meren,...

 

2. Fantastisch eten

Tijdens de smikkelroute geniet je van een menu voor échte lekkerbekken, waarvan je elk deeltje in een andere zaak voorgeschoteld krijgt:

 

Petit Paris

Kaaskroketjes met rauwkost en brood

OF

Meloen met parmaham en brood

 

Kempense Golfclub

Traditioneel Vlaams Stoofvlees bereid met Westmalle Trappist en Black-Agnus rundsvlees met verse frieten en een frisse salade

 

La Cuenta

Creatie met vanille, chocolade en caramel

 

3. Fotozoektocht

Om het nog extra leuk te maken onderweg, richtten we een fotozoektocht in die de speurneus in jou naar boven haalt. Win jij die leuke prijs?

 

Heb je al honger gekregen?  Schrijf je snel in! 

Contactgegevens

Dienst toerisme
Markt 1a
014 33 07 85

Prijs

31 euro

Te verkrijgen bij

Dienst toerisme, Markt 1a

Reserveer
naar top