Toerisme Mol logo

Liefde in #MooiMol is…

Valentijn vieren in #MooiMol biedt veel mogelijkheden. Ook met een fris februaribriesje blijft Mol een paradijs om per fiets, te voet en zeker om met z’n tweetjes te ontdekken. Nog niet overtuigd? Ontdek de 5 redenen om #MooiMol een romantisch bezoekje te brengen.

1. Samen de liefdescode kraken

Hoe verliefd zijn jullie? Je test dit op een leuke en romantische manier met ‘Kraak de Liefdescode’. Een prachtige wandeling doorheen #MooiMol om te genieten van de omgeving en vooral van elkaars gezelschap.

 

2. Hand in hand wandelen

Niets romantischer dan hand in hand van de natuur genieten. De uitgestrekte bossen en Molse Meren maken het echt de moeite waard. Wil je wandelen en terwijl meer te weten komen over Valentijn? De Molse Gidsenkring onthult alle geheimen tijdens hun Valentijnswandeling op 10 februari.

 

3. Zalig overnachten

Boek een gezellig nachtje weg van de dagelijkse drukte, en word verwend door de logiesvertrekkers en hun een speciaal Valentijnsaanbod.

 

4. Valentijnsmenu

Reserveer een lekker Valentijnsontbijt of een diner bij kaarslicht bij één van de gezellige restaurants. De meesten hebben een exclusief Valentijnsmenu om van te smullen.

 

5. Cadeautjes kopen

In hét shoppingscentrum van de Kempen vind je zeker hét perfecte cadeau voor je geliefde.

 

naar top