Toerisme Mol logo

Liefde in #MooiMol is…

Valentijn vieren in #MooiMol biedt veel mogelijkheden. Ook met een fris februaribriesje blijft Mol een paradijs om per fiets, te voet en zeker om met z’n tweetjes te ontdekken. Nog niet overtuigd? Ontdek de 5 redenen om #MooiMol een romantisch bezoekje te brengen.
foto: Cupido kleiner.png

1. Samen de liefdescode kraken

Hoe verliefd zijn jullie? Je test dit op een leuke en romantische manier met ‘Kraak de Liefdescode’. Een prachtige wandeling doorheen #MooiMol om te genieten van de omgeving en vooral van elkaars gezelschap.

 

2. Hand in hand wandelen

Niets romantischer dan hand in hand van de natuur genieten. De uitgestrekte bossen en Molse Meren maken het echt de moeite waard. 

 

3. Zalig overnachten

Boek een gezellig nachtje weg van de dagelijkse drukte, en word verwend door de logiesvertrekkers en hun een speciaal Valentijnsaanbod.

 

4. Valentijnsmenu

Reserveer een lekker Valentijnsontbijt of een diner bij kaarslicht bij één van de gezellige restaurants. De meesten hebben een exclusief Valentijnsmenu om van te smullen.

 

5. Cadeautjes kopen én genieten van de mooie etagelageschilderijen

In hét shoppingscentrum van de Kempen vind je zeker hét perfecte cadeau voor je geliefde. Kijk ook zeker naar onze mooi beschilderde etalages in Valentijnthema en win met onze etalage fotozoektocht een cadeaubon van 50 euro.

naar top