Toerisme Mol logo

De Verswinkel

Vers, bewust en lokaal voedsel met een twist

"Eet gezond, bewust en (h)eerlijk lokaal!"

Waar met passie gekookt wordt, koop je de lekkerste dingen. Zoals (h)eerlijke, verse gerechten en lekkernijen bereid met lokale ingrediënten. Dat is De Verswinkel in een notendop. Zaakvoerster Sarah Beenaerts vertaalde de familietraditie van gezond koken uit de moestuin in haar eigen bedrijf. Enkele jaren en vele suggestiemenu’s later vindt menig drukbezet lekkerbek z’n weg naar haar winkel. Elke werkdag kan je kiezen uit 3 hoofdgerechtjes, of misschien heb je wel zin in soep, een slaatje of huisgemaakte granola met hoeveyoghurt. Kwaliteit troef, en dat proef je!

 

“Geen tijd of zin om zelf te koken? Dan bieden wij het perfecte alternatief! Met dagvers bereide gerechten, zonder bewaarmiddelen en met zoveel mogelijk lokale producten. Dat is onze kwaliteitsgarantie. Dit doen we kleinschalig, maar des te meer innovatief en duurzaam. Om afval te verminderen, koop je de gerechten bij ons in glazen bokalen met waarborg. Ook nog eens beter voor de smaak!”

 

De Verswinkel werkt met een variërend weekmenu. Elke werkdag is er een vis-, vlees- of veggieschotel tussen €10 en €14, aangevuld met soep, salades & dessertjes. In het winkelgedeelte vind je voedingswaren zoals pesto’s, mosterd, confituur, tapsilo’s met noten, pitten, zaden, vruchtjes en schepbakken met pasta waaruit je desgewenste hoeveelheden verpakkingsvrij kan aankopen. Geschenkmanden worden met liefde voor je gemaakt.

PS: wil je zeker zijn van je dagvers gerecht? Bestel dan alvast online via de website.
Vanaf nu ook: leveringen aan huis in Mol en omstreken!

Openingsuren

maandag 11-12 uur 12-19 uur
dinsdag 11-12 uur 12-19 uur
woensdag 11-12 uur 12-19 uur
donderdag 11-12 uur 12-19 uur
vrijdag 11-12 uur 12-19 uur
zaterdag gesloten gesloten
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Ezaart 74
Ezaart
014 31 51 91
naar top