Toerisme Mol logo

Juwelier Dekoninck

"Tijd om te schitteren"

Diamonds are a girl’s best friend: juwelen zijn van alle tijden. Wil je iemand verrassen met een nieuw sieraad, of gun je jezelf iets kostbaars? Bij Juwelier Dekoninck ben je aan het juiste adres. Al 4 generaties lang staat Huis Dekoninck garant voor vakmanschap als het op juwelen en horloges aankomt. In de winkel vind je een breed gamma van klassieke en hedendaagse merken. In het atelier worden oude stukken weer in ere hersteld, en gaan vroegere pareltjes weer schitteren.

 

“Professionele ondersteuning bieden bij de producten die we verkopen: dat is hoe we het verschil willen maken. De goudsmid ontwerpt juwelen, en beschadigde kostbaarheden worden in hun glorie hersteld. En als uurwerk- en klokkenhersteller blaas ik je oude klok of horloge weer nieuw leven in. Met het grootste respect voor 100 jaar vakmanschap, zijn we zeker ook mee met de nieuwste trends. Op zoek naar een stijlvol juweel of een trendy horloge? Kom zeker eens langs en laat je verrassen!”

 

De grootste trots van de winkel is ongetwijfeld ‘The Flanders Collection’. De Flanders Diamant is de meest schitterende slijpvorm tot nu toe, en ook nog van Kempense oorsprong. Verwerkt in ringen, hangers en oorbellen werkt hij juwelen af tot fonkelende pronkstukken. Koninginnen en prinsessen zijn er alvast dol op. Laat jij je ook bekoren?

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Woensdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Donderdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Vrijdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Zaterdag 10 – 12 uur 12 – 17 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Baron Van Eetveldeplein 9
Centrum
+32 (0)14 31 40 73
naar top