Toerisme Mol logo

Est'elle

Kleding

"Zit goed, voelt goed, oogt verbluffend!"

Als student mijmerde ze al over een eigen winkel. Ze deed ervaring op in verkoop, management en vertegenwoordiging. En toen maakte ze haar droom waar: met Est’elle deed Kirsten Drooghmans zo’n 4 jaar geleden haar eigen dameskledingzaak open. Het resultaat is verbluffend! In een trendy omkadering vind je de mooiste merken, van goede kwaliteit èn betaalbaar. De passie voor kleding kan je hier niet missen, ze hangt gewoon in de lucht. Gun jezelf een stuk uit de prachtcollectie, het gedroomde advies krijg je er met een sympathieke glimlach bij!

 

“Lekker losse kleren, lange maxi jurken: helemaal mijn stijl. Valt het op dat de winkel die persoonlijke touch heeft? Ik verkoop alleen wat ik zelf mooi vind, en zo probeer ik het verschil te maken. Hier vind je eens iets anders! En alles heb ik persoonlijk doorgepast. Want spullen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook leuk om te dragen. Ze moeten comfortabel zitten. En daar kan je dus van op aan!”

 

Hip en trendy – dat zeker. Maar alleen voor de jeugd? Welnee! Klein of groot, jong of oud, van XS tot XXL: iedereen is welkom. Je vindt altijd wel iets dat je goed staat. Verwacht je aan een leuke mix van Spaanse, Franse, Italiaanse, Nederlandse en Deense merken. Blij met je aankoop? Kom dan volgende week zeker nog eens terug, want dan is er weer wat nieuws binnen!

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 10 – 12 uur 12 – 14 uur
Woensdag 11 – 12 uur 12 – 17 uur
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag gesloten 14 – 18 uur
Zaterdag 11 – 12 uur 12 – 17 uur
zondag gesloten gesloten

 

Contactgegevens

Baron Van Eetveldeplein 2/2
Centrum
+32 (0)14 73 04 73
naar top