Toerisme Mol logo

Huis Volders

Lingerie

"(W)ondergoed!"

Waar Huis Volders voor staat hoeven we niet uit te leggen. Al meer dan een halve eeuw is het in en rond Mol the place to be voor lingerie en nachtkledij. Die goede naam heeft de winkel aan Gaby en Ingrid te danken. Al decennia lang staan moeder en dochter met een brede glimlach paraat om klanten met degelijke ondermode naar huis te sturen. Een oprechte en persoonlijke aanpak die niet onopgemerkt blijft. De passie voor het vak werkt aanstekelijk en steeds weer vinden nieuwe klanten hun weg naar deze bijzondere winkel in de Corbiestraat.

 

“Ook al bestaat onze winkel nu al langer dan 50 jaar, wij doen dit nog altijd met hart en ziel. Alles wat we verkopen vind ik zelf ook erg mooi. Mensen advies geven bij hun aankoop, tijd nemen voor een babbel: het is onze persoonlijke aanpak die het goed blijft doen. En de winkel is niet groot, maar je zal ervan versteld staan wat ons assortiment te bieden heeft! We kijken er naar uit om ook jou te verwelkomen!”

 

Huis volders heeft een breed assortiment van algemeen textiel: handdoeken, zakdoeken, nachtkledij en ondergoed. Dit voor dames, heren en kinderen. Al blijft de collectie ondergoed het uithangbord van de winkel. De comfortbeha’s zijn de trots van het huis. Simpel, gemakkelijk in gebruik, met een optimaal draagcomfort en een mooie pasvorm. De prijzen schommelen tussen de €35 en de €80. Betaalbare luxe voor iedere dag dus!

Openingsuren

Maandag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Dinsdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Woensdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Donderdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Vrijdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Zaterdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Corbiestraat 11
Centrum
+32 (0)14 31 17 92
naar top