Toerisme Mol logo

Kapsalon Vivengo

"Voor een pittig en attractief kapsel!"

De eerste keer naar de kapper, of de honderdste keer? Een frisse nieuwe look of gewoon wat bijknippen? Dames-, heren-, kindersnit? Alles kan en iedereen is welkom bij Kapsalon Vivengo: van 0 tot 99 jaar! Zussen Viv en Godelieve Nys – Viv-en-Go dus – zijn de kapsters van dienst. Gedreven, enthousiast en vrolijk ontvangen ze je in hun trendy salon. Knippen, kleuren, krullen drogen: ze kunnen het als de beste. En hun professioneel advies en vriendelijke service maken de ervaring af!

 

“Iedereen moet zich goed voelen, van buiten en van binnen. En wij dragen graag ons steentje bij. In het salon gaat het er gemoedelijk aan toe, er hangt een warme sfeer. Hier praten we echt nog met onze klanten – zonder te roddelen. In onze kappersstoel kom je tot rust terwijl wij ons over je haren ontfermen. Even ontspannen dus: hier ben je in goede handen!”

 

Het kapperseffect meenemen naar huis? Dat kan, want de verzorgende producten die je haren zo doen stralen zijn hier ook te koop. Het merk Matrix wordt wereldwijd beschouwd als dè referentie in professionele haarverzorging. Ervaar bij Vivengo wat de producten voor je kapsel kunnen betekenen. En ben je overtuigd? Neem dan zeker een bus mee: Matrix is exclusief bij de kapper te verkrijgen!

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
zondag gesloten

Contactgegevens

Rozenberg 37
Centrum
+32 (0)14 31 86 84
naar top