Toerisme Mol logo

Schoenen Jos Daems

Schoenen

"Een glimlach komt uit je schoen"

Het is een schoenenspeciaalzaak. Je vindt er de comfort- en kwaliteitsschoenen die je voeten doen glimlachen. Breng je steunzolen mee of bestel ze hier. Er is een groot aantal schoenen waar ze in passen. Maar het is ook een expositieruimte die om de zes weken van thema verandert. Schilderijen, beeldhouwwerken, thematentoonstelling: niets is te gek voor de multifunctionele inkomhal van Jos Daems. Èn het is gewoon een plaats waar je graag wil zijn. Je wordt er ontvangen met een koffie en een goede Belgische praline, je krijgt uitstekend advies en er is altijd leven in de brouwerij. Schoenen shoppen krijgt hier een nieuwe dimensie. Afspraak in de Zweedseklompenstraat!

 

“Schoenen verkopen is maar 1 van m’n 77 hobby’s. In de winkel kan ik mijn fascinatie voor goed schoeisel helemaal uitleven. En met name voor Zweedse klompen! Maar ik kan er ook mijn creativiteit in kwijt. Kijk maar naar de etalage, de expo’s, de acties met onze winkeltas… We proberen altijd met iets nieuws te komen, iets origineels. En als ik zie dat het gesmaakt wordt, dan is mijn dag weer goed!”

 

Kwaliteitsschoenen vind je hier het hele jaar door. Comfortabele sandalen, makkelijke moonboots, stevige wandelschoenen of iets feestelijks? Staat het niet in de winkel, dan moet het nog uitgevonden worden. Maar de grootste specialiteit en blikvanger zijn toch de Zweedse klompen. Ze zijn ultracomfortabel, orthopedisch verantwoord en beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Niet voor niets werd hier de straatnaam omgedoopt in Zweedseklompenstraat! Dit moet je gezien – en gepast – hebben!

Openingsuren

Maandag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Dinsdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Woensdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Donderdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Vrijdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur

Contactgegevens

Voogdijstraat 22
Centrum
+32 (0)14 31 12 12
naar top