Toerisme Mol logo

5 redenen om naar Foodvillage op 'den Boulevard' te gaan

Van 15 tot en met 17 september wordt 'den Boulevard' in het Centrum weer omgetoverd tot een waar eetparadijs. Er staan foodtrucks met heerlijke gerechtjes zoals oesters, hamburgers, wok, taco’s, … keukens van over de hele wereld in één prachtige straat. Ontdek 5 redenen waarom je dit evenement niet mag missen.

1. Drie dagen

Kan je net niet op 15 september? Geen probleem, zowel 15, 16 als 17 september staan de foodtrucks op je te wachten.

 

2. Kids corner

Ook kinderen zijn welkom op het foodtruckfestival! Zij kunnen zich naar hartenlust uitleven op het springkasteel of in de zandbak. Er zijn ook een ballonplooier en enkele grimeurs aanwezig. Voor wie echt eens gek wil doen kan zijn haar laten omtoveren in een gek kapsel.

 

3. Gezelligheid

Samen met vrienden en familie iets eten, iets drinken, flaneren op 'den Boulevard'… Supergezellig! Een streepje muziek en leuke zithoeken maken de sfeer compleet.

 

4. Voor ieder wat wils

Als de ene zin heeft in vlees en de andere in vis, is het moeilijk om iedereen zijn zin te geven. Op het Foodtruck festival kiest iedereen waar hij/zij op dat moment zin in heeft, zonder extra moeite. Ontdek zelf de culinaire reis door de wereld!

 

5. Eten, Eten, Eten

Iedereen houdt wel van een snackje om vingers en duimen van af te likken. Van voorgerecht, hoofdgerecht tot dessert: op het foodtruck festival blijf je eten, eten, eten, …

Ontdek hier wanneer de foodtruckkeukentjes open zijn.

Contactgegevens

Adolf Reydamslaan
014 33 07 85
naar top