Toerisme Mol logo

7 redenen om naar Mol Feest! te komen

24 augustus is het weer zover… We toveren ons Rondplein om tot een outdoor Sportpaleis. Ontdek hier 7 redenen om mee te feesten op het Rondplein.

1. Meezingen met Clouseau

Nummers als ‘Anne’ en ‘De Nobelprijs’ doen waarschijnlijk bij heel veel mensen een belletje rinkelen, en terecht! Clouseau staat al jaren in onze toppers van Nederlandstalige hitlijsten. Koen en Kris knallen nog altijd op het podium, zeker de moeite om eens te checken!

 

2. Dansen op 2 Fabiola

Binnenkort vieren ze hun 20-jarig bestaan. Koning van de dancemuziek Pat Krimson laat het Rondplein meedansen op de beat!

 

3. Het is gratis

Geef toe, iets gratis krijgen is altijd mooi meegenomen!

 

4. Afterparty in de Corbiestraat

De cafés, tavernes en restaurants in de Corbiestraat staan klaar om de feestneuzen die voor of na de optredens nog iets willen drinken te ontvangen. Van warme chocomelk tot fancy cocktail, voor iedereen staat er wel iets klaar!

 

5. Ideale gelegenheid om ‘nog eens af te spreken’ met buren, vrienden, familie

 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat is ook het geval tijdens Mol Feest! Breng dus familie, buren en vrienden mee om er samen een ongelofelijk feest van te maken.

 

6. Weekdag

Tijdens het weekend werken? Geen probleem! Mol Feest! vindt plaats op een weekdag, wat ongeveer iedereen evenveel kans geeft om te komen. We merkten vorig jaar dat er op een weekdag ook heel veel feestneuzen paraat staan, dus doen we dat dit jaar nog eens over!

 

7. Originele opstelling

In tegenstelling tot vorig jaar, werken we dit jaar terug met de originele opstelling van het podium. Dit zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen een goed zicht hebben op het podium.

Als je iets kleiner bent, spring je natuurlijk best in iemands nek!

 

Onze sponsors:

Contactgegevens

Rondplein
014 33 07 85

Wanneer

24 augustus 2016 vanaf 20 uur

naar top