Toerisme Mol logo

Parkeren in Mol

Meer info
De parkeerreglementering vertrekt vanuit de heldere visie ‘Elke auto op de juiste plaats…’. Gratis randparkings nabij het Centrum, betalend parkeren in het Centrum en blauwe schijf in woonstraten vormen de drie pijlers van een evenwichtig parkeerbeleid.
foto: size_500_255_103979.jpg
  • Wie voor lange tijd een parkeerplaats zoekt, parkeert aan de rand. Gratis!
  • Wie kort, enkele uurtjes tot een halve dag wilt parkeren, is meer dan welkom op de centrale winkelas of op onze centrumparkings. Om voldoende rotatie van de beschikbare parkeerplaatsen te verzekeren, geldt betalend parkeren en een maximale tijdsduur voor deze centraal gelegen parkeerplaatsen. Binnen deze verschillende betalende parkeermogelijkheden, komt er een extra tariefdifferentiatie. Zo vind je snel een parkeerplaats zonder veel rondjes te moeten rijden.
  • Deze regeling geldt van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur op alle parkings waar je betalend parkeert of met blauwe schijf.

Met de parkeerschijf ‘Gratis Kwartiertje’ kan je in de betalende zones vijftien minuten gratis parkeren. Bewoners uit de betalende en blauwe zones kunnen, onder bepaalde voorwaarden, gebruikmaken van bewonersparkeren.

Contactgegevens

+32 (0)14 27 24 26
Meer info
naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!