Toerisme Mol logo

Een sportief dagje op de boerenbuiten

Boerenlunch – tochtje met de tandem – oud Hollandse spelen – met oldtimer-treintje doorheen een adembenemend landschap – barbecue,... Een dagje platteland met vrienden, familie, (sport-)club of een ideaal dagje teambuilding met de collega’s van het werk…
foto: Platteland.jpg

Contactgegevens

Gasthof De Kaasboerin
Eerselseweg 99
Postel
014 37 70 84

Wanneer

Het hele jaar door

Voor wie

Geschikt voor alle leeftijdsgroepen

Aantal personenVanaf 30 personen
Kleinere groepen op aanvraag

Prijs

58,50 euro per persoon voor het ganse arrangement

Reserveren

Noodzakelijk via

www.kaasboerin.be

info@kaasboerin.be

+32 (0)14 37 70 84

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsGasthof De Kaasboerin

Programma

11 uur: Verwelkoming in “De Kaasboerin” te Mol-Postel met een Kempense boerenlunch bestaande uit spek met eieren, beenham, gerookte meesterham, kipkap, preskop, kaas en verschillende soorten brood, koffie of thee.
Langs rustige en veilige wegen fiets je met de tandem naar een naburig Kempens dorpje waar dé echte oude volksspelen op je wachten. Midden in het groen garanderen Trou-Madam, sjoelbak, kegels, klompschuiven, blikgooien, puntenbiljart, rolbak… uren pretentieloos vermaak. Het behendigste team gaat natuurlijk met de groene trofee naar huis!
Je fietst een stukje verder om daarna over te stappen op een toeristisch treintje. Het landschap glijdt aan je voorbij tijdens een wondermooie rit. Je passeert de abdij van Postel en je bent bijna weer terug van weggeweest!
In De Kaasboerin sluiten we de dag af met een uitstekend verzorgde barbecue bestaande uit saté, barbecueworst, hamburger, kipfilet, saladebar, koude sausen, stokbrood en frietjes.

Tijdsduur

4 uur

In de buurt ...

Eten & drinken

naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!