Toerisme Mol logo

Hummingbird

foto: Jordi Schildermans - Hummingbird (2).jpg

"A glass of wine or beer a day keeps the doctor away"

Ontspannen in een cosy sfeer, bij een lekker glas wijn of een frisse pint. Dat kan iedereen bekoren, toch? Wie bij Hummingbird Bar binnenstapt, krijgt een flinke portie quality time in de plaats. Deze stijlvolle bar staat al 5 jaar symbool voor genieten van bijzondere drankjes in een aangenaam interieur. Toen Jordi Schildermans in 2017 aan het roer kwam, gaf hij de zaak een eigen warme touch. Noem het gerust een wijnbar, al is het aanbod aan bieren en gin al even indrukwekkend. Cheers!

 

“Bij Hummingbird wil ik mensen laten genieten van een goed glas wijn en meer. Je kan verschillende kwaliteitswijnen per glas bestellen. Elke wijn is zorgvuldig geselecteerd. Uiteraard kan je ook kiezen voor een hippe gin of een biertje, van pils tot de zwaardere bieren. Of wat dacht je van onze non-alcoholic spirits? Muziekje op de achtergrond, knabbeltje erbij. Dat is genieten pur sang.”

 

Hou zeker de maandsuggesties in de gaten. Elke maand zet Hummingbird een wijntje, bier of gin in the picture. Voor een glas wijn betaal je €3,90 (huiswijn) tot €6-€7 (speciale wijnen). Voor een normale pint €2,20, voor een Duvel €3,50 en verder uiteenlopende prijzen afhankelijk van het soort bier. Voeg daarbij een kaasje, wat chips of olijfjes, en je avondje/namiddagje uit is compleet.

Contactgegevens

Adolf Reydamslaan 27
Centrum
+32 (0)14 32 20 48
Sluitingsdagen

Dinsdag en woensdag

Zitplaatsen

Zitplaatsen binnen30
BuitenterrasJa
Zitplaatsen terras24

Faciliteiten

WifiJa
Busparking op wandelafstandJa
Betaalkaarten mogelijkJa
naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!