Toerisme Mol logo

Bistro Opera

Horeca

"Wij verzorgen al je geluksmomenten"

Een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch, een koffie om 4 uur of een ontspannen diner? Dirk Luyckx en zijn Opera-team hebben alles in huis om je op elk moment van de dag met lekkers te verwennen. Doe daar de ideale ligging vlakbij ’t Getouw en de Rozenberg bij, en je weet dat dit een topadres is! Onbezorgd genieten van lekker eten in een ontspannen sfeer: dat is wat je mag verwachten. Ben je al overtuigd? Bedenk dan dat al dat lekkers ook tot bij jou kan komen! Privé-ontbijtje aan huis, familiefeestje of groot evenement? Geen wens is te gek voor het cateringteam Food For You!

“Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. We willen de mensen tevreden stellen. Ze moeten kunnen genieten en een goed gevoel overhouden. Aan een etentje in Bistro Opera of aan een feestje met Food For You. Met een flexibele ingesteldheid luisteren we naar je wensen. Zo zorgen we voor het feest dat jij in gedachten had!”

 

Van croque tot steak: het ruime aanbod biedt lekkers voor elke honger, groot of klein. Ga je voor traditioneel, voor een seizoenssugestie, of misschien voor de publieksfavoriet? Hou je dan maar klaar voor een ruime schotel Operagras. Je krijgt een flinke berg flinterdunne frietjes, bereid en geserveerd volgens de regels van de kunst. Voor stoofvlees of videe met Operagras betaal je €17 - voor €24,90 vind je een flinke steak met saus onder het gras!    

 

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 9 – 12 uur 12 – 20 uur
Woensdag 9 – 12 uur 12 – 20 uur
Donderdag 9 – 12 uur 12 – 20 uur
Vrijdag 9 – 12 uur 12 – 21 uur
Zaterdag 9 – 12 uur 12 – 21 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Kloosterstraat 14
Centrum
014 31 80 66
Sluitingsdagen

Zon- en feestdagen

Voor wie

Geschikt voor rolstoelgebruikersJa

Prijs

Prijsklasse€ <25 euro

Zitplaatsen

Zitplaatsen binnen84
BuitenterrasNee
Apart zaaltjeJa
Aantal zitplaatsen zaaltje30
Kan groepen ontvangen van min. 20 personenJa

Faciliteiten

WifiJa
Busparking op wandelafstandJa
Betaalkaarten mogelijkJa
Picknick mogelijkNee

Honden toegelaten

Ja
naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!