Mol, wandelgemeente van het jaar?

STEM HIER
Stem #MOOIMOl naar de overwinning!
Stem voor 30 augustus 2024 op jouw favoriet. Wij hopen alvast met de eer te gaan lopen. Mogen we op jou rekenen? In september maakt Wandelsport Vlaanderen de winnaar bekend.
foto: Banner mail wandelgemeente van het jaar (2)
  • foto: Buitengoor
  • foto: Drevenpad
  • foto: Molenpad

Onze gemeente maakt kans op de prestigieuze titel ‘Wandelgemeente van het jaar 2024’. Samen met 4 andere gemeenten nemen we het tegen elkaar op om de titel in de wacht te slepen. Vind jij dat we deze titel dubbel en dik verdienen? Stem dan voor 30 augustus op ons en overtuig de jury dat Mol hét wandelparadijs is van Vlaanderen!

Wandelsport Vlaanderen vzw organiseert dit jaar voor de tweede keer de wedstrijd ‘Wandelgemeente van het jaar’. Vorig jaar ging buurgemeente Lommel met de titel aan de haal. Dit jaar diende ook onze gemeente een dossier in waarvan de vakjury duidelijk onder de indruk was. Samen met 4 andere gemeenten kwamen we als mogelijke kanshebber uit de bus:

• Mol, Antwerpen
  • Sint-Lievens-Houtem, Oost-Vlaanderen
  • De Panne, West-Vlaanderen
  • Hooglede, West-Vlaanderen
  • Hoogstraten, Antwerpen

Mol = wandelparadijs

Elke wandelaar die in onze gemeente op verkenning trekt, ontdekt er een enorme natuurpracht, betoverende bossen, schitterende meren en adembenemende uitzichten. Het grote aanbod aan goed onderhouden en bewegwijzerde wandelpaden met gevarieerde wandelafstanden, maakt van Mol een waar wandelparadijs. Vorig jaar werd ‘Schansheide’ nog wandeling van het jaar en in 2011 en 2004 werden we door Toerisme Provincie Antwerpen ook al uitgeroepen tot Wandelgemeente!

Stem op Mol!

Denk jij hier ook zo over? Stem dan voor 30 augustus op ons. Per e-mailadres kan je slechts 1 keer stemmen. Op 30 augustus wordt de top 3 bekendgemaakt en volgt er een tweede stemronde die loopt tot 15 september. Samen overtuigen we de rest van Vlaanderen dat onze gemeente de titel meer dan waard is!

Markt 1a

Brochure