Toerisme Mol logo

Valentijnswandeling: Zeg het met liefde

De hele maand februari, de maand van de liefde, ben je welkom in natuurgebied De Maat voor de ‘Zeg het met liefde’-wandeling. Deze wandeling wil je doen met iemand die je écht graag ziet!
foto: Banner LP Valentijn.jpg

Wandelen...

In februari kan je elke dag van zonsopgang tot zonsondergang ‘valentijnswandelen’. Een ideale uitstap met je geliefde, beste vriend, je favoriete nicht, … iedereen die elkaar graag ziet is meer dan welkom. De start- en eindlocatie Port Aventura, Zilvermeerlaan 9, vormt het perfecte excuus voor een hapje en een drankje vooraf of achteraf. Het havencafé is open op maandag, dinsdag en woensdag van 11 tot 18 uur. Zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. Gesloten op donderdag en vrijdag.


En winnen?

Deze wandeling brengt je langs spreuken over de liefde. Vind jij telkens het ontbrekende woord in de spreuk? Vul samen met je geliefde het kruiswoordraadsel in, puzzel het 6-letterwoord tevoorschijn en maak kans op ‘sjoekes’ of eclairs en een Mols Kadoke. Het deelnameformulier wissel je bij Visit Mol in voor een krasbiljet waarmee je twee ‘sjoekes’ (eclairs) kan winnen. Uit alle deelnameformulieren trekt een onschuldige hand op 1 maart nog drie winnaars van Molse Kadokes tot 50 euro!

Contactgegevens

+32 (0)14 27 24 26

Prijs

Gratis

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsVertrek en parking:
Zilvermeerhaven
Port Aventura,
Zilvermeerlaan 9

Bewegwijzering

Wandelknooppunten
78 - 89 - 58 - 54 - 52 - 10 - 45 - 75 - 56 - 57 - 78

Opgelet! Bij regenweer is er wateroverlast aan knooppunt 89 mogelijk. Gelieve in dit geval de omleiding te volgen.

Brochure

Folder (pdf)

Honden toegelaten

Ja, aan de leiband

Op je route

naar top