Toerisme Mol logo

Centrum Express: Busje hoppen, lekker shoppen

Tickets
Buslijn 1, ook wel Centrum Express genoemd, brengt je elk uur zorgeloos en tegen een spotprijsje van je vakantiebestemming naar het Centrum van Mol. Een dagje shoppen in Mol, diertjes kijken op de dierenmarkt, naar de kermis of een van de vele horecazaken bezoeken, het kan makkelijk met de Centrum Express. Geen gedoe met parkeerplaatsen.
foto: busje hoppen banner.jpg

De Centrum Express

De Centrum Express pendelt klokvast elk uur tussen Rauw en het treinstation. Vooraleer de bus via Sluis en Ginderbuiten naar het Centrum rijdt, passeert ze langs of vlakbij de camping van het Zilvermeer en vakantieparken Sunparks en Europarcs. De bushalte tegenover de parking van het ecocentrum is voor deze verblijfsgasten te voet eenvoudig bereikbaar.


Naar het Centrum

Slechts op tien minuutjes rijden zijn er meer dan 150 winkels en horecazaken te vinden. Toeristen zijn meer dan welkom om met de fiets, de eigen auto of … met de bus naar het Centrum te komen.


Openbaar vervoer

Busje hoppen, lekker shoppen! Ontdek jij op de fraai versierde bus de talrijke knipogen naar het handelscentrum? De bus maakt 7 dagen op 7 elk uur de verbinding tussen het Centrum en onze toeristische hotsspots Sunparks, het Zilvermeer en Europarcs. Lekker makkelijk én milieuvriendelijk!


Klokvast

Voor verblijfstoeristen van het Zilvermeer, Sunparks en Europarcs is de halte ter hoogte van het ecocentrum perfect gelegen om de bus naar het Centrum te nemen. Deze rijdt iedere dag klokvast, ook tijdens de weekends. Je kan elk uur om X.38 uur deze bus nemen. Een kwartiertje later stap je al uit op het Statieplein. Op weekdagen wordt de eerste rit gereden vanaf 6 uur, op zaterdag-, zon- en feestdagen start het rittenschema na 8 uur. Aan het station rijdt de bus telkens terug om X.08 uur.

Contactgegevens

+32 (0)14 27 24 26

Prijs

Een individueel busticket kost 2,5 euro. Voor een ritje heen en terug betaal je 5 euro. Tickets kan je aankopen via:

Kinderen jonger dan zes jaar rijden gratis mee, maar moeten wel steeds in het gezelschap zijn van een betalende reiziger die minstens 12 jaar oud is.

Tickets
naar top