Toerisme Mol logo

Kerstzoektocht: Het Peperkoeken mannetje pakt uit

Dit jaar wordt de kerst nóg magischer dankzij ons vriendelijke peperkoeken mannetje! Hij is in een feestelijke bui en strooit met cadeautjes voor groot en klein. Wat is er gezelliger dan samen met je familie de feestdagen doorbrengen? Vooral met je lieve opa en oma aan je zijde!

Samen op kerstzoektocht

Doe mee aan de kerstzoektocht op de site van Woonzorgcentrum Ten Hove en beleef een onvergetelijke dag. Samen met je familie volg je de blauwe belevingsroute van 1.000 meter.


Los de rebus op

Onderweg doe je leuke opdrachtjes en speur je naar kerstpakjes waarachter stukjes van een magische kerstrebus verstopt zijn. Kun jij alle stukjes vinden en de rebus oplossen?


En win een schattige knuffel

Als beloning ligt er misschien iets schattigs op je te wachten: een knuffel in de vorm van het Peperkoeken Mannetje! Elke week geven we maar liefst 3 kleine en 1 grote weg aan de slimste speurders! Wie weet, misschien ben jij wel de gelukkige die met een grote knuffel naar huis gaat!


Dus trek je warm aan, verzamel je familie en doe mee aan deze hartverwarmende kerstzoektocht. Samen maken we er een onvergetelijke feestperiode van!

Contactgegevens

+32 (0)14 27 24 26

Wanneer

Van 9 december tot en met 5 januari

Voor wie

Voor jong en oud

Prijs

Gratis

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsSite Woonzorgcentrum Ten Hove, Jakob Smitslaan 26

Afstand

1000 meter

Bewegwijzering

Volg de blauwe belevingsroute
naar top