Toerisme Mol logo

Bloemetje-Pluk-Me

zelfpluktuin
foto: website mol-09514.jpg

"Een bloemenveld vol geluk"

Bloemetje-Pluk-Me is een biologische zelfpluktuin onder de vleugels van www.TransitieMolenBalen.be en in samenwerking met Tina Boeckx en boer Tuur van CSA Het Mosterdzaadje. Je kan er elke dag van zonsopgang tot zonsondergang bloemen komen plukken. Het enige wat je nodig hebt is een schaar en een vaas of emmertje met water zodat de bloemen zo min mogelijk zonder water komen te staan.

Het seizoen loopt van april tot september, een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden. Op woensdag en zaterdag is Tina aanwezig om je te helpen met je boeketje of om je wat extra informatie te geven over de verschillende bloemen.

Er staat een brievenbus op het veld waar je je vrije bijdrage kan achterlaten. Richtbedragen zijn 5-10-15-20 euro, afhankelijk van de grootte van het boeket. Naast de brievenbus vind je een maathout om je boeket af te meten. Er zijn ook plukkaarten/cadeaubonnen te verkrijgen (van 5 euro tot 40 euro). Hiervoor mag je Tina een belletje geven of een mailtje sturen.

Zelf bloemen plukken op een veld vol geuren en kleuren om anderen of jezelf cadeau te doen… hier word je instant gelukkig van!

Openingsuren 

Tot oktober, elke dag van de week open.

Contactgegevens

Arendstraat, achteraan in de straat
Millegem
+32 (0)473 75 65 87
naar top