Toerisme Mol logo

Cosy Corbie: onze Corbiestraat in een zuiders jasje

Vanaf begin mei tot eind oktober tovert het gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In samenwerking met de horeca-uitbaters creëren we met de nodige aankleding - waaronder toegangspoorten - een gezellige zuiderse sfeer waar je vanaf 8 mei heerlijk kan genieten van een coronaveilig terrasje.
foto: Logo banner.png

Gezellige terrasjes in verkeersvrije straten

Onze horeca-uitbaters doen hun uiterste best om de terrassen zo gezellig mogelijk te maken! De Corbiestraat is volledig verkeersvrij, wat hen extra ruimte biedt om de terrassen uit te breiden.

 

Daag elkaar uit in een spelletje petanque

Op het Santo Tomasplein zit je écht in het zuiden van Frankrijk. Wat hoort er bij een vakantie in het zuiden van Frankrijk? Juist, een spelletje petanque. Neem je eigen petanqueset mee en daag je vrienden uit! De fontein naast de petanquebaan past helemaal in het decor.

 

Overdag kleurrijke vlaggetjes, ’s avonds sfeervolle lampjes

Zowel overdag als ’s avonds is het heerlijk vertoeven in Cosy Corbie. In het daglicht kleuren de feestelijke vlaggetjes je dag. Als het zonnetje gaat slapen, nemen honderden lampjes het over. Op élk moment van de dag is het gewoon supergezellig!

Contactgegevens

Corbiestraat
+32 (0)14 33 07 85

Wanneer

Vanaf 8 mei

naar top