Toerisme Mol logo

Picknickfietsroute in 3 stappen

Reserveer
Fiets doorheen #MooiMol en plof neer naast de picknickbak van Oskaar Picknickba(a)r. Geniet van de natuur en de heerlijke picknick. Met deze 3 stappen is het 'a piece of cake' om een onvergetelijke dag te beleven.
foto: Banner.png

Stap1

Je reserveert via onze webshop of bij de dienst toerisme. Je geeft de gewenste datum en uur door, het aantal personen en de gekozen formule. Je fietst naar de locatie en neemt het landschap in je op.


Stap 2

Wij zorgen ervoor dat de picknick gekoeld, op het opgegeven tijdstip, wordt afgeleverd op de picknicklocatie. De picknickbak bevat alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de maaltijd. De picknickbak zal afgesloten zijn met een hangslot waarvan je de code ontvangt.

Stap 3

Een picknick verloopt in open lucht en op de grond. In de picknickbak vind je een laken om op de grond te leggen. Vlij je er op neer en geniet!

Contactgegevens

+32 (0)14 33 07 85

Wanneer

1 mei tot en met 30 september 2022

De picknickfietsroute is enkel mogelijk op zaterdag en zondag.

Prijs

Picknick Oskaar: 20 euro per persoon

Assortiment van broodjes en koffiekoekjes, eiergerechten, artisanale eier- en tonijnsalade, homemade confituur, salad ‘in a jar’, jonge kaas, kippenwit, salami, gedroogde ham, fruitspiesjes en gebak koffie, thee, fruitsap en plat water.

Picknick Oskaar Deluxe: 25 euro per persoon

Assortiment van broodjes en koffiekoekjes, eiergerecht, artisanale eier- en tonijnsalade, homemade confituur, salad ‘in a jar’, jonge kaas, kippenwit, salami, gedroogde ham, fruitspiesjes, gebak, pastasalade en brie, koffie, thee, fruitsap, plat water en cava.

Kinderpicknick Oskaar: 15 euro per kind

Assortiment van sandwiches en koffiekoekjes, eiergerecht, artisanale eier- en tonijnsalade, homemade confituur, salad ‘in a jar’, jonge kaas, kippenwit, salami, gedroogde ham, fruitspiesjes en gebak, koffie, thee, fruitsap en plat water.

Lactose- of glutenvrij picknicken? + 2 euro per persoon

Reserveren

  • Reserveren kan vanaf 19 april
  • Reserveren is verplicht en doe je minimum 3 dagen op voorhand via www.visitmol.be/picknickfietsroute of bij de dienst toerisme.
  • De reservatie is geldig vanaf het moment dat het totaalbedrag ontvangen is.
  • Na reservatie en betaling ontvang je de fietsroute met picknicklocatie via mail.

Afstand

38 km

Brochure

Flyer (PDF)
Reserveer

Erkenning

logo: logo:
naar top