Toerisme Mol logo

Ga je mee op mollenjacht?

Hulplijn Mollenjacht
Nieuw in onze verzameling wandelingen voor jong en oud: de Mollenjacht! Een familie van tien bronzen mollen vond hun vaste verblijfplaats in ons Centrum. Aan de hand van de route en tips op het deelnameformulier kan je alle mollen vinden.
foto: Mollenjacht titel 2.png

Mini Mollenjacht (vanaf 6 jaar)

Mollie de Mol is zijn familie verloren in het centrum van Mol. Kijk goed onder, boven, links en rechts om alle familieleden terug te vinden! Je volgt het pad dat aangeduid is op het plannetje, onderweg verzamel je vier letters. Kan jij op het einde het mollenwoord raden? Laat het ons weten en maak kans op een leuke prijs!

Deze wandeling van 2,8 kilometer is perfect voor een leuke uitstap met het gezin!

Mollenjacht voor volwassenen en tieners

Voor de tieners en volwassenen maken we het iets moeilijker. Je krijgt geen plannetje mee, maar ontdek aan de hand van cryptische omschrijvingen waar de familieleden verstopt zitten. Geen zorgen! Hierboven vind je een handige hulplijn als het even niet lukt. Je verzamelt onderweg maar liefst 7 letters waarmee je een woord kan vormen op het einde.

Breng je deelnameformulier binnen bij de dienst toerisme, Markt 1a, doe mee met de mollentombola en maak kans op leuke prijzen!

Wij wensen iedereen een uitstekende mollenjacht!

Contactgegevens

+32 (0)14 27 24 26

Wanneer

Het hele jaar door

Voor wie

Mini Mollenjacht: vanaf 6 jaar

Mollenjacht: tieners en volwassenen

Prijs

Gratis

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsDienst toerisme, Markt 1a

Afstand

2,8 km
Hulplijn Mollenjacht
naar top