Toerisme Mol logo

Liefs uit MooiMol

Romantiek vind je overal in onze gemeente tijdens de valentijnsmaand februari. Liefdevolle wandelingen, aangepaste menu’s bij onze horecazaken, een speciale radio-uitzending, mooie verlichting in het Centrum en beschilderde etalages. Dit is de ideale maand om wat extra liefde aan elkaar te tonen. Zie je je partner, je huisdier, je ouders of je vrienden graag? Laat dit eens zo hard zien, want valentijn is er voor iedereen!
foto: Banner lp.png

De grote knuffeltocht

De grote knuffeltocht is écht een must voor gezinnen en alle knuffelcontacten die elkaar graag zien. Je kan deze wandeling van drie kilometer vol opdrachten starten aan de parking van Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71. Als je wandelknooppunten 1 – 77 – 78 – 89 – 77 – 1 volgt, kom je verschillende opdrachten tegen. Kan je op het einde de laatste vraag nog oplossen? Dien het antwoord in op www.visitmol.be/knuffeltocht en maak elke week kans op een grote knuffelbeer! Laarzen aanbevolen.

Pop-up quiz Etalages

Illustratrice Leslie Saurus ging aan de slag om van de etalages in het Centrum kunstwerkjes te maken. Meer dan 35 etalages werden voorzien van een liefdevolle tekst of tekening. Hou onze Facebookpagina Visitmol in de gaten en speel mee met de Etalage Pop-up quiz en win elke week een leuke prijs! Vul hier je antwoorden in

 

Lekkerlief- wandeling

Tijdens de maand van de liefde is’t in Wezel te doen! Aan het begin van de lekkerliefwandeling van 4,5 kilometer ontvang je een pakket met lekkers voor onderweg. Tijdens de wandeling passeer je QR-codes waarachter leuke opdrachten schuilen. Reserveer hier je wandeling minstens twee werkdagen op voorhand.  Laarzen aanbevolen.

Radio ‘Oud Lief’

Op zondag 14 februari speelt radio Mol samen met de seniorenraad van 14 tot 16 uur verzoeknummers van onze senioren en vertellen ze welke mooie verhalen hieraan vasthangen. Omdat de senioren niet fysiek kunnen samenkomen, vormt dit radioprogramma toch een manier om ‘samen’ de liefde te vieren.

Doe een verzoekje op  www.gemeentemol.be/radio-oudlief

Mol tafelt thuis

Op onze horecawebsite www.moltafeltthuis.be vind je een aparte Valentijn-pagina. Hier bekijk je de speciale valentijnsacties van onze horecazaken. Hét ideale excuus om nog eens een heerlijke afhaalmaaltijd in huis te halen. Kies je voor een romantisch ontbijt, een liefdescocktail of eerder voor een chique diner?

I Love Europe

Heel de maand februari toveren we het park Moldersbok om tot een heus Valentijnspark met ‘I love Europe’. Wat kan je verwachten? In de bomen zullen snoephartjes hangen met ‘Ik hou van jou’ in alle talen van de Europese Unie. Daarnaast wordt er in het park ook een groot verlicht hart geplaatst. Verklaar je liefde eens in een andere taal of neem een selfie met je hartendief aan het grote hart.

Sjoekes voor Sjoekes

We roepen iedereen, en vooral onze senioren, op om op valentijn om 15.30 uur allemaal samen thuis een sjoeke of eclair te eten. Zo genieten we samen van een heerlijk gebakje en zijn we toch een beetje samen. Enkele bakkers maken speciale sjoekes of organiseren een kortingsactie die dag, profiteren dus!

Contactgegevens

014 33 07 85

Voor wie

Voor jong en oud

Prijs

Gratis

naar top