Toerisme Mol logo

KERSTGEB(E)UREN: de mooiste kerststraat van Mol

Schrijf je hier in
Wil je jouw straat in december letterlijk en figuurlijk laten schitteren? Maak je buren dan alvast warm om zich samen met jou kandidaat te stellen voor de mooiste kerststraat van Mol.
foto: Logo kerstgebeuren los.png

1. Kerstsfeer samen met je buren

Het zal een andere kerst worden dan we gewoon zijn. Maar niet getreurd, maak er een KERSTGEB(E)UREN van met je buren en maak van jullie straat de mooiste kerststraat van Mol!

Met de warmmaak-folder KERSTGEB(E)UREN haal je de buren zeker over de kerststreep.


2. Ga helemaal los

Elk huisje heeft zijn...kerstlichtjes. Laat je helemaal gaan met de versiering van je huis en neem je buren mee op sleeptouw. Maar hou je wel aan de geldende coronamaatregelen tijdens de opbouw en helaas zijn Kerstbars niet toegestaan.

3. Iedereen geniet mee

In deze somber tijden verdienen we allemaal een lichtpuntje. Alle deelnemende straten worden daarom gepubliceerd op onze website en Facebook zodat iedereen kan komen kijken en meegenieten.

 

4. HO ho ho - Win win win

Al jullie inspanningen worden beloond. Mol zal kerstsfeer ademen als nooit tevoren! Bovendien kiezen een vakjury en ook het publiek een favoriet. Van de winnende straat ontvangt elk deelnemend huis een peperkoeken kersthuisje + een Mols kadooke van 10 euro.

Zin om mee te doen met je straat? Download dan snel de warmmaak-folder of haal hem af aan de info- en onthaalbalie in ‘t Getouw, Molenhoekstraat 2 én schrijf je straat in!

Contactgegevens

014 33 07 85

Wanneer

  1. Inschrijven kan van 13 november tot 1 december op www.visitmol.be/kerstgebeuren.

    Er kan uiteraard maar één inschrijving per straat zijn, spreek goed onderling af. Flyers om je buren warm te maken, kan je onderaan downloaden of afhalen aan de info- en onthaalbalie in ‘t Getouw, Molenhoekstraat 2.

  2. Jury bezoekt de deelnemende straten tussen 10 en 20 december
  3. Maandag 21 december bekendmaking winnaar

Voor wie

Alle Molse straten

Prijs

De deelname is gratis

Vereisten

Gezellig, maar veilig!
Versier enkel je eigen huis en tuin, ga niet klimmen. Versier geen verlichtingspalen of gemeentelijke bomen. Tijdens de opbouw, de inrichting en het voorbereiden van de kerststraat hou je natuurlijk steeds rekening met de meest recent geldende coronamaatregelen. Kerstbars zijn niet toegestaan.
Schrijf je hier in
naar top