Toerisme Mol logo

Vakantiewoning Den Akker

Welkom in Den Akker! We kijken ernaar uit jullie een deugddoende en ontspannende vakantie aan te bieden vanaf 1 maart 2021 op ons actief akkerbouwbedrijf, in één van onze 3 vakantiewoningen tot 30 personen met zicht op 17 hectare akkerland. Met Den Akker zijn we het enige landbouwbedrijf met hoevetoerisme in Mol.
foto: VakantiewoningenDenAkkerTuinAchter.jpg

Contactgegevens

Haag 155
+32 (0)497 40 67 57

Wanneer

Vanaf maart 2021.

Voor wie

Graag ontvangen we families, vriendengroepen, fietsers, wandelaars, zakenmensen, kleine verengingen, sportclubs, collega’s en mensen met een beperking die graag in een aangename omgeving tijd met elkaar willen doorbrengen.

Accommodatie

In totaal kunnen er 28 (tot 30) gasten verblijven, opgedeeld in twee identieke vakantiewoningen voor telkens 12 personen (de Kruidentuin en het Patattenland) en nog één vakantiewoning voor 4 (tot 6) personen op de eerste verdieping (het Maïsveld). De accommodaties zijn achter de bedrijfswoning gelegen in de landbouwzone. Deze zijn ondergebracht in hetzelfde gebouw met telkens een aparte ingang en terras. De namen van de ruimtes verwijzen naar de teelten die wij oogsten in ons akkerbouwbedrijf. De dubbele deur in de leefruimtes van de twee aanpalende woningen kan geopend worden zodat één grote ruimte ontstaat. Zo is het voor een grote groep van 24 personen ook aangenaam vertoeven. De meeste slaap- en badkamers bevinden zich op de eerste verdieping.  Op de benedenverdieping zijn 2 slaap- en badkamers die rolstoeltoegankelijk zijn. Ook is er een rolstoeltoegankelijke polyvalente zaal van 70 m² met open keuken en sanitair die men apart kan huren.

Al onze vakantiewoningen zijn voorzien van comfort en luxe. Ruime leefruimtes met open keukens zullen u meteen opvallen. In totaal zijn er 10 tweepersoonsslaapkamers en 2 vierpersoonsslaapkamers met 9 badkamers met inloopdouches voor 28 personen met boxsping bedden. In het Maïsveld kan het zetelbed benut worden. De zongerichte kamers zijn uitgerust met airco's. We werken met domotica en toegangsbadges in onze woningen. Gratis Wifi en gratis opgemaakte bedden bij aankomst staan op u te wachten.

Buiten is een fietsenstalling met oplaadpunten voorzien, evenals een bikewash voor koersfietsen en mountainbikes. Terrasoverkapping met tuinmeubilair, hangmatten in de tuin, gratis gebruik van de kruidenbakken, de aanwezigheid van een barbecue en een speeltuin maken uw verblijf helemaal af. Parking is vooraan het gebouw voldoende voorzien. Kinderen zijn ook zeer welkom! We hebben ook aan hen gedacht met een gratis babyservicepakket en speelruimtes.

Faciliteiten

WifiJa
Oplaadpunt voor elektrische fietsenJa
naar top