Toerisme Mol logo

B&B Elvier

In deze kleine B&B kan veel, en moet niets. Zakelijk overnachten zonder de kilte van een hotel? Of met familie en vrienden profiteren van verdiende rust en ontspanning? Het mag allemaal. Het kan allemaal.
foto: image00003.01
  • foto: RhodePhoto_B&B_Elvier-
  • foto: RhodePhoto_B&B_Elvier-2591
  • foto: RhodePhoto_B&B_Elvier-8204
  • foto: RhodePhoto_B&B_Elvier-8177
Gelegen langs een kronkelende zandweg te midden van velden en bossen, en toch op maar 5 kilometer van het centrum, logeer je bij ons in een sfeervolle hoeve. Zet je voor het ontbijt aan onze lange tafel. Geniet buiten of binnen aan de bar van een pastis en waan je in Zuid-Frankrijk tijdens ons zomers micro-klimaat. Warm je 's avonds aan het knetterende haardvuur met een goed boek of in elkaars gezelschap. Geniet in onze grote tuin van de landelijke vergezichten, van een spelletje petanque of van een drankje op ons zonneterras. Oh, en steek ‘s avonds gerust het kampvuur aan in de weide. Genieten troef. Welkom bij Elvier.
Onze hoeve telt drie kamers, waarvan twee met een eigen badkamer. De derde kamer boek je dus best met je kinderen of met goeie vrienden. Moet je voor zaken enkele dagen in Mol zijn? Profiteer dan van een vlot ontbijt en zet je ’s avonds in alle rust aan je bureau. Of net niet, en maak een ontspannen wandeling in de mooie bossen.

 

TROEVEN

In onze kleine B&B kan veel, en moet niets. Zakelijk overnachten zonder de kilte van een hotel? Of met familie en vrienden profiteren van verdiende rust en ontspanning? Het mag allemaal. Het kan allemaal. Nogmaals: je bent welkom bij Elvier. Boek je kamer en ontdek zelf waarom we het woord genieten zo vaak gebruiken.
Kom hier genieten van de rust in het groen, op toch maar 5 km van het bruisende centrum van Mol. Van hieruit kan je onmiddellijk aansluiten op de vele wandel- en fietsroutes door de bossen en langs de kanalen, of in onze hoeve genieten van de huiselijke warmte.

Contactgegevens

Oude Bleken 15A
+32 (0)475 68 46 69

Prijs

Prijs per kamer (2p.): 100 euro

Accommodatie

3 kamers voor 2 personen

naar top