Pak je penseel en zet 20 jaar Mon Mol Martre mee in de verf!

Met de grootste verzameling mini-schilderijtjes ooit gemaakt door verschillende personen wil de dienst toerisme de 20ste editie van Mon Mol Martre extra in de verf zetten! Al twintig jaar lang verzamelen tal van artiesten van allerlei pluimage tijdens het eerste weekend van augustus langs de oevers van de Nete. Om ook deze jubileumeditie te doen slagen, hebben we jouw hulp nodig. Pak je penseel en werk mee aan het grootste schilderij ooit voor onze gemeente!

20 jaar Mon Mol Martre

Samen gaan we voor een record! Enkel met jouw hulp kan onze poging slagen om een record te verbreken. Hoe doe je mee?

1. Haal vanaf dinsdag 11 juni gratis een blanco canvas op bij:
• dienst toerisme, Markt 1a
• informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
• bibliotheek in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
• balie lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28

2. Beschilder het canvas thuis met een beeld dat in jou opkomt als je aan Mol denkt.

3. Lever het beschilderde canvas voor 22 juli 2019 weer in bij:
• dienst toerisme, Markt 1a
• informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
• bibliotheek in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
• balie lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28

4. Kom je werk en dat van anderen op zaterdag 3 augustus om 16 uur op het parcours van Mon Mol Martre bewonderen. Alle schilderijtjes samen worden als één groot schilderij tentoongesteld.

Opbrengst voor goed doel. Als de recordpoging is afgerond, worden alle schilderijtjes tijdens Mon Mol Martre verkocht. De opbrengst gaat naar de zorgcentra in onze gemeente die meewerkten aan deze recordpoging.

Markt 1a