Wandelen en fietsenNaar het strandOp en in het waterBeziens- waardig- hedenLekker sportenBruisend MolPraktischGezins- en groeps- uitstappen
Klik hier voor de gemeentelijke website www.gemeentemol.be
Wandelen en fietsen
Naar het strand
Op en in het water
Beziens- waardig- heden
Lekker sporten
Bruisend Mol
Praktisch
Gezins- en groeps- uitstappen

Filmpje - Thuis in Mol
Evenementen in Mol
Vrije tijd in Mol

 MP3-wandeling iWalk: Gevels en Dwaallichtjes

Foto: <!--22.--> MP3-wandeling iWalk: Gevels en Dwaallichtjes

Wat?

Deze belevingswaardige mp3-wandeling gidst je met geluidsfragmenten door het Centrum van onze gemeente en houdt halt aan verschillende historische gebouwen, markante monumenten en interessante straatbeelden. De route die we voor jou uitstippelden is 2,5 km lang. Er is een uitbreiding mogelijk van 650 meter. Op een zelf gekozen tijdstip kan je je laten onderdompelen in de geschiedenis van onze gemeente. Je kan de geluidsfragmenten van de mp3-wandeling hier gratis downloaden.  Klik hier om de wandelroute te downloaden.

Voor wie?

Alle toeristen, bezoekers en natuurlijk ook onze inwoners kunnen dankzij de iWalk de mooiste plekjes van hartje Mol ontdekken.

Voorwaarden?

Je kan de mp3-wandeling hier gratis downloaden.

Of

Indien je niet over een mp3-speler beschikt kan je, op vertoon van je identiteitskaart, een toestel huren voor 1 euro.  De huurder verklaart het gehuurde toestel in goede staat ontvangen te hebben en dit in dezelfde staat terug in te leveren. De huurder neemt de volle verantwoordelijkheid voor het gehuurde toestel en wat ermee gebeurt, ook ten opzichte van derde, voor zich. De huurder is aansprakelijk voor alle schade of diefstal van en aan het object.

Hoe aanvragen?

De toestellen kunnen best op voorhand gereserveerd worden

Telefonisch

014 33 07 85

 

 

E-mail

toerisme@gemeentemol.be

Persoonlijk

Dienst toerisme, Markt 1a

Kostprijs?

Je kan de geluidsfragmenten van de mp3-wandeling hier gratis downloaden.  Klik hier om de wandelroute te downloaden.  Wie niet over een mp3-speler beschikt kan voor 1 euro een toestel huren.

Waar?

Dienst toerisme, Markt 1a

Meer info?

EXTRA
Klik hier om de geluidsfragmenten van de mp3- wandeling te downloaden.