Toerisme Mol logo

Boottocht met de Zander

Reserveer
Tijdens de vaart vertelt een erkende streekgids uitvoerig over het ontstaan van de kanalen, de ontdekking van het witzand, de toepassingen ervan, de witzandontginner Sibelco, de meren en de herbestemming ervan. We versassen enkele keren en volgen de boot door de sluizen die telkens enkele meters niveauverschil overbruggen. Indien de tijd het toelaat varen we tot in de kom van Sibelco om dan terug naar de jachthaven te keren. Ontspannend en boeiend!

Op de boot is er gelegenheid tot consumeren van een drankje.

 

“Ik hoop van één van de volgende jaren nog eens terug te mogen komen naar jullie mooie gemeente!” - Dirk V. Samana De Goede Herder

Contactgegevens

Waterstraat
Rauw

Wanneer

Het hele jaar door

Voor wie

Geschikt voor alle leeftijdsgroepen

Geschikt voor rolstoelgebruikersNee

Prijs

60 euro per gids voor een begeleiding van 2 uur.

Vaarprijs per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers (op aanvraag)

Reserveren

Noodzakelijk

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsWaterstraat
Reserveer
naar top

Win duizenden lichtjes in #MooiMol’

We hebben het geluk dat 2 originele lichtstoeten van de Kempen in Mol plaatsvinden, elk met een uniek karakter. Dit jaar slaan enkele wagenbouwers van de 2 lichtstoeten de handen in elkaar om een unieke Mol-in-Scène-lichtstoetwagen te ontwerpen voor dat andere creatieve Molse wonder, Mol-in-Scène II. Laat je e-mailadres achter en maak kans op 4 tickets voor elk deel van dit unieke drieluik. Je krijgt er nog een dinertje gratis bij!

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!