Toerisme Mol logo

Hotel Lakehouse

Het Lakehouse is een uniek hotel. Je bent er te gast in een gebouw met industriële bouwstijl. Het hotel grenst aan het meer van het SCK•CEN en ligt op slechts 5 km van het bruisende centrum.
foto: hotel Lakehouse.jpg

De kamers zijn van alle comfort voorzien voor een aangenaam verblijf. Ook voor congressen en evenementen is het Lakehouse de juiste keuze. De zalen zijn sfeervol ingericht en goed uitgerust. Je kan er terecht voor kleine bijeenkomsten, maar evengoed voor grote congressen en feesten. Voor culinair genot kan je je hart ophalen in het restaurant met zicht op het mooie meer. Het Lakehouse is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Contactgegevens

Boeretang 201
Donk
014 33 20 60

Faciliteiten

WifiJa
Oplaadpunt voor elektrische fietsenNee
Busparking op wandelafstandJa
Betaalkaarten mogelijkJa

Comfortclassificatie

***

Verblijf

Aantal kamers / Verblijfsmogelijkheden21
VerblijfsmogelijkheidHotels
naar top

Win duizenden lichtjes in #MooiMol’

We hebben het geluk dat 2 originele lichtstoeten van de Kempen in Mol plaatsvinden, elk met een uniek karakter. Dit jaar slaan enkele wagenbouwers van de 2 lichtstoeten de handen in elkaar om een unieke Mol-in-Scène-lichtstoetwagen te ontwerpen voor dat andere creatieve Molse wonder, Mol-in-Scène II. Laat je e-mailadres achter en maak kans op 4 tickets voor elk deel van dit unieke drieluik. Je krijgt er nog een dinertje gratis bij!

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!