Toerisme Mol logo

Vakantiewoning 't Bruggeske

’t Bruggeske is een comfortabele vakantiewoning voor 2 tot 10 personen. Je logeert aan de rand van een bosgebied van 19 ha, dat deel uitmaakt van de Kempense duinengordel. Via een paadje kom je na 200 m in het centrum van Achterbos. De uitgestrekte waterplassen van de Molse meren zijn vlot bereikbaar.
foto: Bruggeske
  • foto: B&b 't Bruggeske.jpg

Kunstenaars van de Molse School, zoals o.a. Dirk Baksteen en Jakob Smits woonden en werkten op een boogscheut van deze vakantiewoning. ’t Bruggeske is goed gelegen om de Antwerpse en Limburgse Kempen te ontdekken.  Via een goed uitgebouwd wegennet en openbaar vervoer ben je snel in steden als Antwerpen, Hasselt, Turnhout, Lier...

Contactgegevens

Bruggeske 43
Achterbos
0475 66 70 04

Faciliteiten

WifiJa

Comfortclassificatie

***
naar top

Win duizenden lichtjes in #MooiMol’

We hebben het geluk dat 2 originele lichtstoeten van de Kempen in Mol plaatsvinden, elk met een uniek karakter. Dit jaar slaan enkele wagenbouwers van de 2 lichtstoeten de handen in elkaar om een unieke Mol-in-Scène-lichtstoetwagen te ontwerpen voor dat andere creatieve Molse wonder, Mol-in-Scène II. Laat je e-mailadres achter en maak kans op 4 tickets voor elk deel van dit unieke drieluik. Je krijgt er nog een dinertje gratis bij!

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!